För utställare
9 mars 2019 är det dags för Smak- och Dryckesmässan i Varberg i Sparbankshallen. Vi förväntar oss fler än 1.000 besökare inför mars 2019. Kostnad för monterplats är 4.900kr ex moms.

Om Varberg och mässan
Varberg har ca 62.000 invånare i kommunen och närmare 30.000 i staden Varberg, Sparbankhallen i centrum ca. 15 minuters promenad från torget. Vi kommer att hålla mässan i entrén/foajén där vi kan välkomna upp till 1.200 personer samtidigt. Vi räknar med minst 1.000 besökare under mässdagen och omkring 700 personer samtidigt när det är som mest. Kan givetvis bli många fler… Vi kommer även att försöka begränsa utställar antalet. Ca. 7 utställare som är i kategorin ölproducenter/importörer och ca. 10-15 övriga i form av vin, sprit, tobak och mat.

Entrébiljetterna kostar 125kr vid förköp och 150kr vid köp i entrén. Dryckesbiljetter finns att köpa i entrén i häften om 250kr med valörerna 10kr, 20kr och 50kr. Som utställare bestämmer man själv priset på en provsmakning. En provsmakning skall innehålla 10cl öl, 5cl vin eller 2cl sprit. Observera att det inte är tillåtet att ta betalt med något annat betalmedel än mässans eget betalmedel. För utställare som säljer annat än alkohol t ex T-shirts, andelar eller mat kan detta betalas med kort, kontant eller Swish, men observera att det då är upp till varje enskild utställare att kunna redovisa godkänt kassaregister vid en eventuell kontroll.

Standard yta för bar eller monter är ca. 2 x 3 meter.

Som utställare redovisar du all alkohol som finns i montern vid start detta räknas sedan av vid mässans slut. De dryckeskuponger som man som utställare får in under mässans dagar redovisas när mässan är slut och den sammanlagda summan minus 10% faktureras arrangören med minst 20 dagar (gäller ALLA). Observera att vi måste erhålla fakturan senast den 9 maj d v s max två månader efter mässan. Då vi är flera som delar på projektet har vi ingen möjlighet att betala fakturor som kommer senare än två månader efter mässans slut.

Som utställare bjuds du på mat. Mineralvatten finns att tillgå under hela mässans gång. Runtom finns vatten att tillgå för såväl besökare som utställare. Dels för att dricka och skölja mun, men också för att göra rent glasen med jämna mellanrum.

Mässans lokaler finns tillgängligt från klockan 13:00 på fredag den 8/3. All monter rekvisita måste vara borta senast 11:00 på söndag 10/3. För er som eventuellt behöver skicka något med bud eller transport så ber vi er kontakta oss för detta.

Montern skall vara helt klar senast lördag kl. 11:00!

Produkter
Observera att ni måste informera om vilka produkter som kommer att finnas i er monter. Produkter som saluförs i montern som inte anmälts i förväg kan komma att tas bort.

Övrigt
Önskar ni hyra kyl kan vi ombesörja detta mot en kostnad till 700kr (ex. moms). Behöver ni något annat så ber vi er kontakta oss. El finns att tillgå för alla utställare. Observera dock att det inte finns något Internet.

Behöver ni boka hotell så kontakta Hotell XXX  uppge kodord ”dryckesmässan” så erbjuds ni ett specialpris. Tel: 0340-XXX.

Runt mässan finns gott om parkering. Vissa är gratis andra kostar, se upp så att ni inte parkerar fel. In- och utlastning sker på lokalens baksida. Tänk på att det brukar bli trångt så försök att lasta så snabbt som möjligt så att alla får tid och plats.

Anmälan
Önskar ni delta på Smak- och Dryckesmässan i Varberg meddelar ni enkelt ert intresse till oss på info@dryckesmassan.se. Anmälan är bindande och avbokad monterplats senare än 1 februari 2019 debiteras med 50% av monteravgiften.

Arrangör: Dryx Event AB

Boka monterplats